KERST 2017

KERST 2017

SAMEN GENIETEN TIJDENS DE FEESTDAGEN
Buiten is het donker en koud maar in het Arsenaal is het super gezellig en lekker warm. Het Grand Café en het Restaurant zijn weer prachtig versierd en onze menu- en drankenkaarten zijn onlangs geheel vernieuwd. Kortom dat wordt genieten geblazen!

HET ARSENAAL IS ER VOOR IEDEREEN
Kom met je geliefde, vrienden, familie of collega’s en wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het Arsenaal is er voor iedereen van jong tot oud. En ook tijdens de feestdagen zijn grote gezelschappen van harte welkom. Wij bieden voordelige groepenmenu’s en zelfs Kerstdiners op maat. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor sfeervolle Kerst-, Oudjaars- en Nieuwjaarsborrels. Naast de lekkerste drankjes ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een groot assortiment heerlijke borrelhapjes om samen te delen.

ARSENAAL 1824 KERSTBORREL
Op vrijdag 22 december is iedereen vanaf 17.00 uur van harte welkom in het Grand Café voor onze gezellige jaarlijkse Kerstborrel. Wij zorgen voor de sfeer, leuke muziek en heerlijke hapjes van het huis. Begin de Kerstdagen goed met je vrienden en collega’s en proost samen op een zalige Kerst.

1E KERSTDAG
Op 1e Kerstdag is ons Grand Café vanaf 17.00 uur geopend. Hier kun je tot ’s avonds laat gezellig samen borrelen en genieten van de lekkerste gerechten van onze nieuwe menukaart.

Op 1e Kerstdag starten wij om 18.00 uur met een sprankelend aperitief in ons Restaurant. Vervolgens serveren wij een heerlijk 4-gangen Kerstdiner voor € 49.50 per persoon. De prijs is inclusief een glas Salentein Sparkling Brut, amuse en kop koffie of thee met kerstbonbon van La Féve.

2e KERSTDAG
Op 2e Kerstdag is ons Grand Café vanaf 12.00 uur geopend. Hier kun je tot ’s avonds laat gezellig samen borrelen en genieten van de lekkerste gerechten van onze nieuwe menukaart. Uiteraard serveren wij ook op 2e Kerstdag onze heerlijke en voordelige 3-gangen keuzemenu’s.

Vanaf 18.00 uur serveren wij in het Restaurant opnieuw het 4-gangen Kerstdiner voor €49.50 per persoon. De prijs is inclusief een glas Salentein Sparkling Brut, amuse en kop koffie of thee met kerstbonbon van La Féve.

ARSENAAL 1824 NIEUWJAARSBORREL
Op 1 januari ben je van harte welkom in ons Grand Café om samen met ons het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Tussen 17.00 en 20.00 uur laten wij de kurken knallen en staan de bubbels voor je klaar. Daarnaast trakteren wij je op gezellige live muziek en de lekkerste hapjes. Het Grand Café is tot 23.00 uur geopend.

RESERVEREN
Vanwege de drukte tijdens de Kerstdagen en ten behoeve van een goede voorbereiding verzoeken wij je tijdig te reserveren. Indien je vragen hebt m.b.t. vegetarische gerechten, allergieën of kinderwensen dan horen wij dit graag zodat wij dit samen met je kunnen bespreken.