KERST 2018

KERST 2018

SAMEN GENIETEN TIJDENS DE FEESTDAGEN
Buiten is het donker en koud maar in het Arsenaal is het super gezellig en lekker warm. Het Grand Café en het Restaurant zijn weer prachtig versierd en onze menu- en drankenkaarten zijn onlangs geheel vernieuwd. Kortom dat wordt genieten geblazen!

HET ARSENAAL IS ER VOOR IEDEREEN
Kom met je geliefde, vrienden, familie of collega’s en wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het Arsenaal is er voor iedereen van jong tot oud. En ook tijdens de feestdagen zijn grote gezelschappen van harte welkom. Wij bieden voordelige groepenmenu’s en zelfs Kerstdiners op maat. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor sfeervolle Kerst-, Oudjaars- en Nieuwjaarsborrels. Naast de lekkerste drankjes ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een groot assortiment heerlijke borrelhapjes om te delen.

1E KERSTDAG
Op 1e Kerstdag bent u vanaf 17.30 uur welkom in ons Restaurant. Wij serveren hier een heerlijk 4-gangen Kerstdiner voor € 49.50 per persoon. De prijs is inclusief een glas Schlumberger Gold Secco, amuse en kop koffie of thee met friandises.

2e KERSTDAG
Op 2e Kerstdag is ons Grand Café vanaf 12.00 uur geopend. Hier kun je tot ’s avonds laat gezellig samen borrelen en genieten van de lekkerste gerechten van onze nieuwe menukaart. Uiteraard serveren wij ook op 2e Kerstdag onze heerlijke en voordelige 3-gangen keuzemenu’s.

Het Restaurant is op 2e Kerstdag ook vanaf 12.00 uur geopend. Hier kun je overdag gezellig lunchen en vanaf 17.00 uur heerlijk á la carte eten.

ARSENAAL 1824 NIEUWJAARSBORREL
Op 1 januari ben je van harte welkom in ons Grand Café om samen met ons het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Tussen 17.00 en 20.00 uur laten wij de kurken knallen en staan de bubbels voor je klaar.
Daarnaast trakteren wij je op gezellige live muziek en de lekkerste hapjes. Het Grand Café is tot 23.00 uur geopend. In het Restaurant kun je vanaf 17.00 uur heerlijk á la carte eten en nog een keer met je geliefde, vrienden of familie gezellig samen genieten.

RESERVEREN
Vanwege de drukte tijdens de Kerstdagen en ten behoeve van een goede voorbereiding verzoeken wij je tijdig te reserveren. Indien je vragen hebt m.b.t. vegetarische gerechten, allergieën of kinderwensen dan horen wij dit graag zodat wij dit samen met je kunnen bespreken.