Kerst

KERST

SAMEN GENIETEN TIJDENS DE FEESTDAGEN

Buiten is het donker en koud maar in het Arsenaal is het heel gezellig en lekker warm. Kom met je geliefde, vrienden, familie of collega’s en we zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het Arsenaal is zowel van binnen als buiten prachtig versierd en we zijn dan ook helemaal klaar voor de laatste weken van het jaar. Je bent dagelijks vanaf 11.00 uur van harte welkom om je onder te dompelen in onze winterse gezelligheid.

SPECIALE FEESTDAGEN ARRANGEMENTEN

Heb je iets te vieren of wil je samen met vrienden of collega’s het jaar gezellig afsluiten of het nieuwe jaar goed beginnen neem dan gerust contact met ons op. Ons Grand café is uitermate geschikt voor sfeervolle Kerst-, Oud- en Nieuwjaarsborrels. We serveren de lekkerste drankjes en indien gewenst ook een groot assortiment heerlijke borrelhapjes. Ook tijdens de feestdagen serveren wij speciale menu’s voor gezelschappen vanaf 10 personen.

1e KERSTDAG

Op 1e Kerstdag bent u vanaf 17.30 uur welkom in ons Restaurant. Wij serveren hier een heerlijk 4-gangen Kerstdiner voor € 49.50 per persoon. De prijs is inclusief een amuse en een spoom van prosecco en citroen-sorbetijs. 

2e KERSTDAG

Op 2e Kerstdag is ons Grand Café vanaf 12.00 uur geopend. Hier kun je lekker lunchen, borrelen en ’s avonds vanaf 17.30 uur genieten van de lekkerste gerechten van onze á la carte dinerkaart. Uiteraard serveren wij ook op 2e Kerstdag onze heerlijke en voordelige 3-gangen keuzemenu’s.

Het Restaurant is op 2e Kerstdag ook vanaf 12.00 uur geopend. Hier kun je overdag lekker lunchen, genieten van een High Tea of een gezellig borrel drinken. Vanaf 17.30 uur is het Restaurant geopend voor het diner, je kunt dan heerlijk á la carte eten.

ARSENAAL 1824 NIEUWJAARSBORREL

Op 1 januari ben je van harte welkom in ons Grand Café om samen met ons het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Tussen 17.00 en 22.00 uur laten wij de kurken knallen en staan de bubbels voor je klaar. Daarnaast trakteren wij je op gezellige live muziek en de lekkerste hapjes. Het Grand Café is tot 23.00 uur geopend. In het Restaurant kun je vanaf 17.00 uur heerlijk á la carte eten en nog een keer met je geliefde, vrienden of familie gezellig samen genieten.

RESERVEREN 

Vanwege de drukte tijdens de feestdagen en ten behoeve van een goede voorbereiding verzoeken wij je tijdig te reserveren. Indien je vragen hebt m.b.t. vegetarische gerechten, allergieën of kinderwensen dan horen we dit graag zodat we dit samen met je kunnen bespreken.